Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pulpo cocido en aceite
- 700 g de pulpo crudo, sólo los tentáculos (aprox. 3 cm de grosor)
-
800
g de aceite de oliva
veya 800 g de aceite vegetal
Mayonesa de jengibre y cúrcuma
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 - 2 pizcas de sal
-
80
g de berros
veya 80 g de arúgula - 20 g de piñones tostados
- 1 naranja, sin piel y en medias lunas (7 mm)
- 1 baguette, en rebanadas (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746.8 kJ / 417.5 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 870.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensalada de pera con pesto de menta
10 Min
Aderezo de albahaca y fresas
5min
Mango Lassi
5min
Huevos medios (4 piezas)
20 Min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Değerlendirme yok
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero en cocción lenta TM6
8 Std. 50 Min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 Min
Ensalada de Arroz Salvaje
50 Min
Hamburguesa de portobello
30 Min
Huevos medios suaves (4 piezas)
20 Min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6hod. 45min
Salsa pomodoro
40 Min