Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cm de jengibre, pelado
- 10 - 15 cebollas cambray, peladas
- 600 g de vinagre de vino blanco
- 2 - 3 zanahorias (approx. 250 g), cortadas en juliana
- 8 - 12 chiles serranos, sin rabo ni semillas, cortados a la mitad a lo largo
- 6 dientes de ajo, cortados en rebanadas delgadas
- 1 - 2 cdas de semilla de mostaza negra
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de azúcar
- 2 pizcas de cúrcuma, en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 270 kJ / 64 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
30min
Leche de coco
10 min
Claras batidas
5 min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Mermelada de jitomate y chile
1h 15 min
Mantequilla clarificada
3h
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Explosión de vainilla TM6
1h 30min
Tortillas de coliflor
1h
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Sangrita
5 min
Crema Ácida vegana
10 min