Cihazlar ve Aksesuarlar
法式傳統澄清牛肉湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蛋白1 個
-
牛絞肉500 克
-
紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)150 克
-
50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)韭蔥 洗淨,切段(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
百里香½ 茶匙
-
牛肉高湯1500 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
4217.4 mg
Protein
189.6 g
Kalori
11670.8 kJ /
2787.2 kcal
Yağ
198.5 g
Lif
19.2 g
Doymuş Yağ
361.3 g
Karbonhidrat
52 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
藍帶主廚Raymond
4 Tarif
Tayvan
Tayvan