Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frambuaz sosu
-
300
g frambuaz
veya 300 g dondurulmuş frambuaz, çözdürülmüş - 100 - 150 g şeker, damak tadına göre
- 30 g limon suyu
- tereyağı, yağlamak için
Kinoalı tatlı
- 300 g taze sıkılmış portakal suyu (4-5 portakal)
- 300 g Hindistan cevizi sütü, taze veya konserve
- 50 g çekirdeksiz hurma
-
½
tk toz tarçın, damak tadına göre
veya ¼ - ½ tk toz kakule - 160 g kinoa
-
½
vanilya çubuğu
veya ½ tk doğal vanilya özü - 1 muz, olgun (yakl. 100 g), dilimlenmiş
- 500 g su
- 50 g karışık orman meyveleri
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Çikolatalı ve Portakallı Dondurma
12 Std. 20 Min
Elmalı Tart
1h
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 min
Glütensiz Kabartma Tozu
5 Min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 godz. 50 min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15 min
Avokadolu Humus
15 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min