Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta al formaggio
1 godz.
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Pizzoccheri
50 min
Crema di porri gratinata
50 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 godz.
Risotto alla valdostana
35 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Risotto timo e toma
35 Min