Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40 min
Canederli al formaggio
1h
Tajarin salsiccia e finocchi
1h
Risotto alla valdostana
35 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Risotto alla monzese
35 min
Sciatt
1h
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Cassoeula
1h 25min