Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzoccheri
50 min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto alla valdostana
35 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 godz. 10 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 godz. 40 min
Sciatt
1 godz.
Canederli allo speck
2h 40min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Pisarei e faśö
35 min