Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cetriolo, pelato e a pezzi
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 200 g di Feta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1627.5 kJ / 389 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 977.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Pappa al pomodoro
35 Min
Sformatini patate e porri
55min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min
Gnudi toscani
40min
Gazpacho
15 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Brak ocen
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Crème brûlée portoghese
30 Min
Tris di salse per aperitivo
30 Min