Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci in foglia surgelati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro
- 400 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2599.5 kJ / 621.3 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 66.6 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Alternatif tarifler
Gnocchi al ragù
2h 10 min
Tortelli verdi
3h 30min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Tortelli di patate parmensi
1h 30 min
Ravioli di ricotta
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30 min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min