Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci in foglia surgelati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro
- 400 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2599.5 kJ / 621.3 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 66.6 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Alternatif tarifler
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Ravioli di ricotta
2h
Pasta all'uovo
1h
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Colomba
9h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Bignè con crema pasticcera
3h