Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 67.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza vegetariana veloce
50min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con salame piccante
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15 phút
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Focaccine con pomodorini
3h 40min