Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 67.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30 min.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30 min.