Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 67.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piccoli calzoni TM6
4h 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3 godz. 35 min
Focaccia al profumo di timo
1j 55 menit
Pizza New York style
3u. 50min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3u. 50min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza Margherita e basilico
2h 10min