Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 317.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Cipolle e aglio dorati
20min
Purè di patate
50min
Purè di patate all'aglio
50min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Besciamella (senza lattosio)
10min
Pizza romana bianca
6h 30min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min