Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Soupe au lait
20 min
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe façon couscous
40 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Potage Saint-Germain
45 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min