Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 bottes d'asperges vertes
- 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
- 75 g de roquette
- 50 g de pignons de pin
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
- 400 g de riz spécial risotto, ou type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 5 g de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2865 kJ / 683 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.