Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lamelles
- 10 g d'huile d'olive
- 700 g de panais, coupés en cubes
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 544 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de panais
35 dk
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Soupe de panais à la cannelle
45 λεπτ.
Velouté d'épinards au chèvre
35 dk
Velouté carotte-betterave
35 dk
Crème de carotte
30min
Velouté de panais et pomme au curry
35 dk
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 dk
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 dk
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 dk