Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lamelles
- 10 g d'huile d'olive
- 700 g de panais, coupés en cubes
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 544 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Potage au poireau
30 min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Velouté de panais et pomme au curry
35 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min