Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
TM6

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 ( 2 değerlendirme )

Malzemeler

  • 160 - 180 g red radishes with leaves
  • 5 pinches salt or to taste
  • 220 g whipping cream
  • 120 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 pinches ground black pepper or to taste
  • 2 g agar-agar
  • 100 g soft goat's cheese
  • 50 g Greek yoghurt

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
173 kcal / 724 kJ
Protein
4 g
Yağ
15 g
Karbonhidrat
4 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
9 g
Sodyum
610 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler