Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (isteğe bağlı)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3230 kJ / 779 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 67 g
Alternatif tarifler
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Couscous marocain
50min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Longe de porc à la riojana
50min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Colombo de porc
1h 15 min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Curry d'agneau
1h