Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (isteğe bağlı)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
veya 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3230 kJ / 779 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 67 g
Alternatif tarifler
Ragoût de haricots et boulettes de viande
45 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Navarin d'agneau
1h 15min
Veau aux olives
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Veau Marengo
55min
Curry d'agneau
1 Std.
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min