Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Bœuf Stroganov
55min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Colombo de porc
1h 20 min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min