Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Bœuf carottes vietnamien
1sa 20 dk
Curry de canard à l'ananas
30 dk
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Colombo de porc
1sa 20 dk
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1sa
Bœuf Stroganov
55 min
Echine aux échalotes et au thym
1hod. 40min
Porc aigre-doux
45min
Porc au sucre
45min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 dk