Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 51.5 mg
Alternatif tarifler
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt
12h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt ai frutti rossi
16 Std.
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min