Überbackene vegetarische Enchiladas

Überbackene vegetarische Enchiladas

4.7 3.0K değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Emmentaler in Stücken
    150 g
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Zucchini in Würfeln (2 cm)
    120 g
  • Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle) Abtropfgew. 265 g, abgetropft
    1 Dose
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Weizentortillas (Ø ca. 20 cm)
    8
  • Schmand
    200 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano
    1 TL
  • Chili, gemahlen
    ½ TL
  • Koriander, frisch zum Servieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 24 g
Kalori 2755 kJ / 657 kcal
Yağ 34 g
Lif 7.3 g
Karbonhidrat 62 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...