Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g di formaggio di capra semiduro a pezzi (2-3 cm)
veya 80 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a dadini (0.5-1 cm)
veya 300 g di pomodorini in scatola, a dadini (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo classico
55 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo al basilico
1h 10 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min.
Sugo al tonno
45 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta al pomodoro
55 min