Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 64.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 Min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min