Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 64.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Sugo classico
55 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Sugo al basilico
1h 10min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Sugo al tonno
45 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Pasta al pomodoro
55 min