Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 18.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo allo sgombro
45min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Sugo al tonno
45min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo classico
55 min.
Sugo all'arrabbiata
20p
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù di funghi
1h 10min