Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 265 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di sale
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 100 g di vino bianco
  • 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 29.7 g
Kalori 1330 kJ / 318 kcal
Yağ 26.1 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 0.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...