Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
- 360 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2047 kJ / 489.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 79.8 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 27.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Risotto ai funghi
30 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min