Risotto ai funghi
TM5 TM31 TM6

Risotto ai funghi

4.1 (239 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2047 kJ / 489.8 kcal
Protein
13 g
Karbonhidrat
79.8 g
Yağ
13.3 g
Doymuş Yağ
7.3 g
Lif
4.3 g
Sodyum
27.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler