Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
veya 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'arrabbiata
20 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Sugo classico
55min
Sugo alla puttanesca
45 min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min