Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1200
g di brodo vegetale
veya 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa - 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
- 50 g di cipolla a fettine
- 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di carota a rondelle
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 9.1 g
Alternatif tarifler
Pasta e piselli
35 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.