Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Rigatoni affumicati
25 Min
Fusilli tricolore
30min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Carbonara vegana
30min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40 min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Pere, formaggio e miele
15 min
Fusilli e melanzane
25 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min