Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 75.1 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Fusilli tricolore
30min
Pasta sfiziosa
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min