Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 17.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di pasta integrale
40 Min
"Uccellini scappati"
40 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Sformato di pane saporito
1 Std. 10 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Festa d'estate
10 Min
Insalata di stagione veloce
10 Min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 Min