Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 17.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolle al gratin
1h
Gratin di patate
50min
Insalata fresca di zucchine
50min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Insalata rossa
35 Min
Carpaccio di melanzane
45min
Involtini di prosciutto
35 Min
Insalata di stagione veloce
10 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Frittata gusto pizza
50min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Rotolini di zucchine e salmone
50min