Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

4.5 8 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 400 g di funghi champignon puliti e a fette
  • 40 g di olio di oliva
  • 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
  • 100 g di vino bianco
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1791.1 mg
Protein 53.9 g
Kalori 2450.7 kJ / 585.7 kcal
Yağ 36.3 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 14.6 g
Karbonhidrat 5.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...