Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa
2 portions
Malzemeler
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
177 mg
Protein
41 g
Kalori
1681 kJ /
402 kcal
Yağ
5 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Nourishing Confinement Food
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 dk
Hand Ripped Cabbage
20 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1sa 5 dk
Shallot Oil
25 dk
Soy Sauce Chicken
45 dk
Green Chillies With Pork Belly
25 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Dried Chilli Chicken with Potato
30 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 dk
Vietnamese Lemongrass Chicken
1sa 5 dk
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1sa 15 dk