Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

4.6 54 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 500 g de langostinos crudos sin pelar
  • 4 dientes de ajo
  • 6 - 8 ramas perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 6 pellizcos de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 100 g de brandy
  • 300 g de agua
  • 2 hojas de laurel secas
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 80 g de foie mi-cuit de pato
  • 250 g de boletus confitados escurridos
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 500 g de pasta fresca al huevo (tipo pappardelle)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1155.1 mg
Protein 36.1 g
Kalori 2661 kJ / 636 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...