Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut, im Gelenk zerteilt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Walnusshälften
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Suppennudeln, z.B. Arpa Şehriye, Muschelnudeln o.ä.
- 30 g Essig
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min