![Mousse de betterave et harengs marinés en brochette Mousse de betterave et harengs marinés en brochette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/28040.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dip d'asperges blanches
15 Min
Soupe à la réglisse
15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Bavarois d'asperge
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min