Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Sabayon anisé
15 Min
Choux aux fruits confits
2h
Soufflé aux agrumes
30min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Sauce rose au yaourt
10 Min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Gaspacho de betterave
10 Min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min