Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3sa 15 dk
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Scheiterhaufen
1j 30 menit
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1j 30 menit
Quark-Milchreis-Auflauf
1h 35 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45 min