Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Quark-Milchreis-Auflauf
1h 35min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1 godz. 30 min