Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
veya 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema al burro al cacao
10 min
Salsa al caramello
35 Min
Panna montata
10 min
Glassa al burro
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Crêpes
1j 20 menit
Pasta di zucchero
1h 10 min
Freakshake gusto macarons
2h 40 min
Mini cheesecake alla banana
2j 30 menit
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min