Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
veya 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Cream tart
4h
Glassa al cioccolato
20 min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Glassa al burro
10 min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Candele al cioccolato
4h 50min
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk
Crema al burro al cacao
10 min