Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
veya 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1 Std.
Danubio dolce
3ωρ. 25 λεπτ.
Pasta Choux
2h
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Focaccia tramezzino
2ωρ. 5 λεπτ.
Sandwich colorati
3 Std. 15 Min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pandoro
12h
Torrone napoletano
4 Std.