Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

4.0 13 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 5sa
8 pezzi

Malzemeler

Pasta sfoglia
  • 200 g farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
  • 5 g di latte in polvere
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 35 g di latte intero
  • 20 g di panna fresca liquida
  • 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
  • 25 g di zucchero semolato
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 3 g di sale
  • 125 g di burro freddo
Finitura
  • 100 g di confettura di albicocche
  • 50 g zucchero a velo

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 3.8 g
Kalori 1219 kJ / 291 kcal
Yağ 40.3 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 37.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...