Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 40.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6 Std. 15 Min
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Croissant al cioccolato
3 godz. 35 min
Baguette
4h
Pasta sfoglia veloce
2h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Croissant
7 Std. 30 Min
Pandoro
12h
Lievito madre
72h 15min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Croissant francese
5h 20min