Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 40.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Croissant
7h 30min
Rosette
5h 20min
Panini rosette
23h 20min
Pane australiano con burro dolce
45min
Galette des rois ai marroni
Değerlendirme yok
Pain au chocolat
5 Std.
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Croissant francese
5h 20min
Pane pugliese
29hod. 20min