Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 140 g di farina per torte
- 150 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 130 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di burro, in un unico panetto
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croissant
7h 30min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 godz.
Croissant al cioccolato
3h 35min
Croissant francese
5u. 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min.
Baguette
4h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Pane barese
6h 15min