Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 140 g di farina per torte
- 150 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 130 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di burro, in un unico panetto
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6 godz. 15 min
Bomboloni al forno
3h 35min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Stelline alle erbe di campo
1 Std. 40 Min
Croissant
7h 30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Torta a scacchi
7h
Pain au chocolat
5 Std.
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Panini rosette
23ωρ. 20 λεπτ.
Croissant francese
5h 20min