Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 140 g di farina per torte
- 150 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 130 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di burro, in un unico panetto
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Croissant francese
5h 20 min
Bomboloni al forno
3h 35min
Croissant
7h 30min
Crema chantilly
35 min
Bomboloni salati
3h 20min
Parker Rolls (panini soffici)
3 godz.
Galette des rois al cioccolato
2h 30 min
Corona di orsetti
3 godz.
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Croissant al cioccolato
3h 35min