Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 365.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
50 dk
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1sa
Confetti Rice
45 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1sa
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1sa
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1sa
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Classic Mashed Potatoes
50 dk
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1sa 15 dk