
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt to season, to taste
- black pepper, ground to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions sliced into rings
- 2 apples cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 263 kcal / 1100.6 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Sodyum
- 365.2 mg