Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 365.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min