Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 100 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Değerlendirme yok
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Chicken Marsala
40 Min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.