Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Würfel frische Germ
- 200 g Wasser
- 85 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, universal
- 1 ¼ TL Salz
- 4 TL Za'atar (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1sa 20 dk
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1sa 15 dk
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 dk
Auberginensalat - Baba Gannuş
1sa
Zatar
15 Min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1sa 15 dk
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1sa
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 dk