Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Würfel frische Germ
- 200 g Wasser
- 85 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, universal
- 1 ¼ TL Salz
- 4 TL Za'atar (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Sheek Kebab
1h 10min
Za´atar-Brot
1h 40min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min