Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Lasagne
2h
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1hod. 20min
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 godz. 10 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Spinatwähe
55 Min