Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- ½ Bio-Zitrone, Schale mit dem Sparschäler dünn abgeschält
- 550 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 300 g Teigwaren (Penne rigate, Kochzeit 10-12 Min.)
- 450 g Wasser
- 300 g Vollrahm
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer (z.B. tasmanischer)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Älpler Magronen
45min
Wirz-Pasta
35min
Risotto Cinque P
30min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Polenta mit Pilzragout
45min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Vegetarische Carbonara
30min
Peperoni-Risotto
35min