Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 Zweigchen frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Parmesan oder anderen Käse (isteğe bağlı)
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 20 g Zwiebel, in Stücken (3-4 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 40 g Karotte, in Stücken (3-4 cm)
- 3 - 5 Blätter frisches Basilikum, gewaschen und getrocknet
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 Eier
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
-
1
Scheibe Schinken, gekocht (isteğe bağlı)
veya 2 Scheibe Käse (alle Sorten) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 23.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1hod.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Bündner Gerstensuppe
55 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Risotto milanese
30min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 Min
Brokkoli Frittatawürfel
1h 10min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Peperoni-Risotto
35 Min