Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Haselnüsse, mit Haut oder enthäutet
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
-
30
g Berberitzen, getrocknet (isteğe bağlı)
veya 30 g Aprikosen, getrocknet, entkernt, klein gehackt (isteğe bağlı) - 1 Brokkoli (à ca. 500 g)
- 250 g Risottoreis, alle Sorten
- 650 g Wasser
-
100
g Weisswein
veya 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Zitronen-Risotto
30p
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Kürbisrisotto
35 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Lauch-Penne-Pot
30p
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min