Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1h 20min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Salada de quinoa, grão e caju
30 dk
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Galete de tomate
45 dk
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Húmus de curgete
15min
Bolo salgado com curgete
45 dk
Húmus de tomate seco com crackers
1 Std. 15 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min