Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g quinoa
- 200 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 10 g fermento de padeiro seco (1 saqueta) - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 100 g fécula de batata
- 100 g farinha s/ glúten
- 200 g farinha de trigo sarraceno
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão sem glúten
3 Std. 20 Min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min
Pão de arroz sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão dos 3 ás sem glúten
1 Std.
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40 Min
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45 Min
Pão de sementes e tâmaras
1h 50 min
Papas de trigo sarraceno e caju
8 Std.
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão de amêndoa e iogurte
1 Std. 20 Min
Papas de aveia sem açúcar
15 min