Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 doses

Malzemeler

  • azeite
    80 g
  • vinagre balsâmico
    30 g
  • mistura de ervas aromáticas secas (manjericão, orégãos, tomilho, alecrim, etc.)
    1 ½ c. chá de
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g unid. aprox., 2 cm de espessura aprox.)
    4
  • sal
    3 - 4 pitadas de
  • pimenta
    1 - 2 pitadas de
  • Água q.b.
  • tomate maduro cortado em pedaços
    200 g
  • talo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • salada mista
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 370 mg
Protein 37 g
Kalori 1508 kJ / 360 kcal
Yağ 22 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...