Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 347.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão alemão
2h
Pão de Aveia e Sementes
1h 45 min
Quiche com massa de abacate e recheio de ervilhas - TM6
55 min
Pão de espelta
1h 45 min
Pão rústico de azeitona
3h 15 min
Pão irlandês
45 min
Mistura para pão integral
10 Min
Café com leite de amêndoa
Değerlendirme yok
Pão mediterrânico de alecrim
1 Std. 55 Min
Pãezinhos enfarinhados
1 Std. 55 Min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pão alentejano
3 Std. 20 Min