Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 22.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Cime di rapa stufate
55min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Pucce
7 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min