Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
veya 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 346.5 kJ / 82.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 6.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 687.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo all'arrabbiata
20min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 dk
Penne alla puttanesca
35 dk
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Sugo all'amatriciana
50 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 dk
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo al tonno
45 dk
Spaghetti alla vesuviana
25min
Ragù di tonno fresco
1sa