Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
veya 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min