
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spezzatino di vitello
- 30 g di sedano
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- farina q.b. per infarinare
- 700 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (vedere consigli)
- 100 g di vino bianco
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di sale
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa sbucciate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 405 kcal / 1694 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Yağ
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Lif
- 3.6 g